2008-09-15

Visi TS frakcijos nariai atsisakė kanceliarinių išmokų

Tėvynės sąjungos frakcijos Klaipėdos miesto taryboje nariai pirmadienį (rugsėjo 15 –ąją dieną) pasirašė raštus Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriui, prašydami jiems nebepervesti lėšų, kurias jie gauna kaip kompensaciją už tarybos nario veiklą.
Tokius pareiškimus pasirašė Tėvynės sąjungos frakcijos nariai Kęstutis Gabšys, Pranciškus Vytautas Mickus, Eugenija Odebrecht ir Marius Usonis. Naglis Puteikis tokį prašymą buvo pateikęs anksčiau.Tėvynės sąjungos frakcija atmeta bet kokius politinių oponentų sukeltus kaltinimus nesąžiningumu, o taip pat primena faktą, kad ne visi savivaldybės vadovai atsisakė tarybos nariams skirtų išmokų, nors jų kanceliarines išlaidas padengia savivaldybė

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Gerda 2008 09 18 – 18:26

… Gerbiamieji, VBS ziniomis susibure miesteciu-entuziaztu burelis, norintys atsiimti pinigus, kuriu atsisake Tarybos nariai, nes Puteikis pasake, kad tai Ju labui… Kokiu adresu nukreipti viltingai nusiteikusius rinkejus?… Lauksiu kuo skubesnio atsakymo… Jie nekantrus… ko noret… rinkejai… jiems reikia cia ir dabar…

Anonimiškas rašė...

Palaikau Kestuxa kovoje uz tvarkinga ir nesutepta Lietuva. Sekmes tau isgujant antisocialuma is Lietuvos, nepaslysk duobetam kely.

Anonimiškas rašė...

Kodel atsisake ? galejote tuos pinigus nukreipti skurstantiems, ar i kokius nors vaiku namus. Nei sau , nei kitiems, kas cia per monai.Is tokio didelio triuksmo tikejausi protingesnio sprendimo.