2010-03-18

Sėkmės Klaipėda renkasi Tėvynės sąjungą


Dienraštis „Klaipėda“ išspausdino TS-LKD užsakymu padarytą sociologinę apklausą apie rinkėjų nuotaikas Klaipėdoje. Kaip labai dažnai nutinka, laikraščiai atspausdina tik nuogus faktus, pamiršdami pasižiūrėti į tai, kas po tais skaičiais glūdi.

Džiugu, kad Tėvynės sąjunga šiandien yra populiariausia partija Klaipėdoje. Tai rodo, kad klaipėdiečiai vertina TS-LKD ir premjero A.Kubiliaus ryžtą imtis atsakomybės už Lietuvos ateitį. Tai rodo, kad klaipėdiečiai yra racionalūs ir kartais skiriasi nuo likusios Lietuvos gyventojų.

Labai įdomūs faktai pasimato, kai pažiūrime į TS-LKD rėmėjų amžiaus bazę. Pirmą kartą apklausų istorijoje Tėvynės sąjungai pavyko išplėsti savo rėmėjų bazę ir TS laimėjo gana solidžią 40-49 metų žmonių paramą. Senesnėse apklausose šioje amžiaus grupėje žėrėdavo riebūs nuliai. Tradiciškai TS politiką remia senjorai, kurioje mes pasiekėme triuškinančią persvarą. Nemažiau įdomu yra tai, kad su LICS mes stipriai susikibome dėl 30-39 metų amžiaus širdžių ir protų! Tai patvirtina seną Tėvynės sąjungos frakcijos puoselėtą strategiją: norime būti partija tų, kurie moka banko paskolą. Būtent tie žmonės nori atsakingos ir dinamiškos valdžios.

Tėvynės sąjunga yra neišvengiama partinio reitingo lyderė visose išsilavinimo kategorijose. Įgiję vidurinį aukštesnįjį ir aukštąjį išsilavinimą nebėga nuo TS jos vykdomos politikos. O tai yra labai svarbus paraginimas ir toliau aktyviai veikti ta pačia kryptimi.

Pajamų kategorija aiškiai sako, kad Klaipėdoje Tėvynės sąjunga tvirtai tapo vidurinės ir aukštesnės klasės žmonių partija. Iš tikro esu įsitikinęs, kad tai tampa labai aktualūs “Sėkmės Klaipėdos” manifesto žodžiai “Sėkmės Klaipėdą, kuria sėkmės klaipėdiečiai. Žmogiškoji sėkmė, asmeninė laimė, pasisekimai versle nėra atsitiktinumas – ji šypsosi atkakliausiems.”

Mes didžiuojamės Klaipėdiečių palaikymu, dėkojame jiems už tai ir pažadame, kad iš visos širdies ginsime jų interesus miesto taryboje ir ateityje.

Komentarų nėra: