2010-03-22

Eugenija persekiojama už kritiką

PAREIŠKIMAS
2010-03-22
Klaipėda

Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos nario, finansų ir komiteto pirmininko Alfonso Bargailos 2010 m. kovo 22 dienos skundas Klaipėdos miesto savivaldybės etikos komisijai dėl galimo A.Bargailos šmeišto yra vertintinas kaip opozicijos atstovės, tarybos narės Eugenijos Odebrect persekiojimas už kritiką komiteto pirmininko atžvilgiu.
Savo rašte A.Bargaila teigė, kad „Autoritetingai pareiškiu, kad Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos Mariaus Usonio pasiūlymą dėl 2010 metų biudžeto projekto gavau 2010 metų vasario 16 d. 21.52 val. vakare.“ Tokį patį pareiškimą A.Bargaila padarė ir š.m. vasario 18 d. Tarybos posėdžio metu. Tarybos narės E.Odebrecht sakinį, kad frakcija savo biudžeto variantą pateikė anksčiau, jis vertina kaip šmeižikišką ir prašo Klaipėdos miesto savivaldybės etikos komisiją tokį pasisakymą įvertinti.
Noriu pareikšti, kad TS-LKD frakcijos vadovo pavedimu, Tėvynės sąjungos frakcijos parengtas alternatyvinius pasiūlymus miesto biudžeto projektui į Alfonso Bargailos tarybos nario elektoroninio pašto dėžutę išsiunčiau š.m. vasario 12 d. 16.18 val., t.y. praėjus tik 1 parai po to, kai pasiūlymai buvo registruoti savivaldybės sekretoriate.
Apgailestauju, kad A.Bargailai neužteko drąsos prisipažinti, jog jis tarybos posėdžio metu sąmoningai klaidino tarybos narius ir rinkėjus. Tarybos narys neatliko savo pareigos – apsvarstyti ir įvertinti tarybos narių teikiamas biudžeto pastabas. Vietoje atviro prisipažinimo ir atsiprašymo komiteto pirmininkas ėmėsi persekioti tuos, kurie jam išdrįso pasakyti teisybę.


Frakcijos pirmininko pavaduotojas K.Gabšys

A.Bargailos skundas
Mano siųstų el. pašto laiškų dėžutės fotonuotrauka

Komentarų nėra: