2008-12-24

Mieli skaitytojai,

Sveikinu Jus visus svarbiausių metų švenčių proga. Tikiu, kad mes visi savo darbais ir mintimis darėme viską, kad mūsų mieste, šalyje ir pasaulyje būtų bent truputėlį geriau ir saugiau.
Kai tūkstančiai žvaigždžių nušvies mūsų šventinį dangų, mes švęsime Vilties ir Šilumos pergalę, kai po ilgų išbandymų Žiemos, neišvengiamai ateina Pavasaris.
Kitais metais mūsų šeimų, miesto ir valstybės laukia išbandymų laikai. Linkiu, kad ekonominiai sunkumai sudužtų į mūsų vertybių molą. Šimtamečių vertybių, kurios mus sieja. Tegul šis molas būna tvirtas kaip niekada.
ŠV.Kalėdų proga sveikinu visus kolegas, politikus. Kalėdos yra ta proga, kuri primena mums, kad mes tarnaujame aukštesniems tikslams. Politiniai debatai yra ta vieta, kurioje mūsų širdys plaka karščiau, kur mes privalome atsistoti visu ūgiu, tam, kad apgintumėme vertybes, kuriomis mes tikime. Ginkime, puoselėkime ir saugokime vertybes, nes jos verčia suktis pasaulį.
Gerbiami klaipėdiečiai, artėjančiais metais linkiu savo kasdieniais darbais puošti miestą, kaip tai darė čia gyvenę žmonės daugiau nei 700 metų. Tie maži, bet svarbūs darbai, veda mus didžiulius žygdarbius.Linksmų Šventų Kalėdų ir Laimingų naujųjų metų

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Sveikinam pona Kestuti su sv. Kaledomis ir linkime toliau sviesti visuomene savo blogais, formuoti jos tvirta pilietine pozicija bei savo darbais papuosti Klaipeda bei Lietuva. Linksmu ir prasmingu sv. Kaledu!

Anonimiškas rašė...

Kests, a girdi mumis? Organizuojam naujaka Smeltej, prie kiosko. Prisijunk. Nesigailesi.

Anonimiškas rašė...

O tai bus naujametinis blogas?