2009-01-01

Mažas, gražus šunkiukas

Gruodžio 31 osios vakarą, kai ruošiausi važiuoti švęsti Naujųjų metų, su manimi nutiko įdomus ir puikus nuotykis. Kol į automobilį kėliau vakarėliui skirtus valgius ir gėrimus, nežinia iš kur mano automobilyje atsirado šuo.
Tai buvo juodas ilgaplaukis taksas. Gražus simpatiškas šunelis jaukiai susirangė automobilio priekinėje sėdynėje ir nerodė jokio noro iš ten trauktis. Jis negynė naujosios savo nuosavybės agresyviu lojimu. Jis neinkštė kaip bejėgis padaras. Jis tiesiog sėdėjo ant automobilio sėdynės ir linksmai vizgino uodegą. Tarsi jaustųsi šios sėdynės šeimininku.
Gyvenimas nėra pasaka ir šis šuniukui mano automobilį teko palikti. Vis dėl to, ši istorija manau labai simboliška. Žmonės sako, kad kaip sutiksi naujuosius, taip gyvensi visus šiuos metus.
Šis šuniukas man priminė tai, kad mūsų gyvenimas susideda iš santykių. Rūpindamiesi kitais, mes pasirūpiname savimi, nes įrodome pasauliui esame reikalingi.Šiais metais mūsų gyvenimas bus lydimas ekonominių netikrumų ir išbandymų. Linkiu, kad 2009 mums būtų mūsų santykių stiprybės ir jų kūrimo metai. Daiktus galima nusipirkti, tuo tarpu santykių nenusipirksime niekados

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

;)

Anonimiškas rašė...

Apie kokius santykius galima kalbeti, kai naujametine nakti liko atstumtas geriausias zmogaus draugas? Sita istorija man primena viena liudnai pagarsejusia Biliuno pasaka. Taigi, uz teisingus santykius naujaisiais metais ir neteks sulaukti brisiaus galo!

Anonimiškas rašė...

Kas yra "šunkiukas"? :)