2008-03-09

Sveikinimas kovo 11-osios proga



Gerbiami skaitytojai, bendražgiai, Lietuvos žmonės,

Sveikinu Jus visus kovo 11- osios, Lietuvos valstybės nepriklausomybės atkūrimo dienos proga. Sveikinu tuos, kurie Lietuvos nepriklausomybės viltį nešė per partizanų bunkerius, Gulago ledynus, ir „Katalikų bažnyčios kroniką“!

Dėkoju ir sveikinu visus, kurie savo aktyviais veiksmais, palaikymu ir maldomis, sugebėjo apsaugoti ir apginti mūsų švenčiausią tikslą - mūsų tautos Laisvės ir Nepriklausomybės medį.

18 –aisiais mūsų modernios valstybės nepriklausomybės atkūrimo metais, mūsų Tautos tėvų ir senelių laisvės vėliava, tebūnie iškelta aukščiausiuose pasaulio kalnuose, nuleista į giliausias pasaulio jūras, žymi garsiausius žygdarbius, ir lydi sunkiausiai išplėštas sportines pergales.
Tegul mūsų vėliava tampa kasdienio mūsų gyvenimo dalimi tada, kai mes laimime. Tesuteikia ji jėgos ir stiprybės mums visiems, kai mums sunku.
Atminkime, kad kažkurioje pasaulio vietoje yra žemės lopinėlis, kur mes visi esame namuose. Namuose, kuriuos statome ir statysime patys.
Su Kovo 11-ąją, mielieji!

Nuoširdžiai Jūsų,
Kęstutis Gabšys

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Prisidedu prie sveikinimu ir linkiu Lietuvos zmonems susimastyti, ar prasmingai isnaudojame tai, del ko kovojome. Te zodzio ir veiksmo laisve prasiskverbia visur, kur imanoma, bet netampa destruktyvia jega! Linksmu svenciu!