2008-01-16

Metų kvailystė

Sausio 8-ąją dieną žurnalistė Aurelija Kripaitė dienraštyje „15 minučių“ aprašinėjo Klaipėdos politikų blogus. Tam tikrą dėmesį skirdama ir mano pastangoms. Šį rašinuką perspausdino portalas „Delfi“
Straipsnyje pasisakęs viešųjų ryšių specialistas Liutauras Ulevičius savo internetiniame bloge, pateikė mūsų visų (N.Puteikio, V.Matuzo, J.Bartkaus ir mano) „blogų“ recenzijas. Jos buvo labai trumpos, tačiau labai palaikančios.
Mane labiausiai pribloškė kolegos Tarybos nario V.Vareikio „komentaras“. „Jei politikai nenori atsilikti nuo gyvenimo, jie turi pataikauti masių skoniui, o "blogus" labai sparčiai perima jaunimas“.
Keista, bet šis žmogus kažkada man dėstė ir aš jį laikiau vienu iš Klaipėdos šviesuolių. Ir tikiuosi, kad p. Vareikis tokius komentarus teikė tik iš pavydo, kad pats tokio tinklaraščio neturi ir su savo rinkėjais nebendrauja.
Šis „šviesuolis“ internetiniame portale Alfa.lt išpylė kibirą pamazgų ant Tėvynės sąjungos Klaipėdos skyriaus, su gailesčiu konstatuodamas, kad kažkas yra papuvę Klaipėdos konservatorių karalystėje.
Ponas V.Vareikis ruošiasi kandidatuoti į Seimą. Ir aš stebiuosi gal kas yra negerai su p.V.Vareikio sveikata, jei jis tarybos narių bendravimą su rinkėjais supranta kaip „pataikavimą masių skoniui“.

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Buvo ir daugiau recenziju. O siaip yra tiesios kad pateikauja, gal labiau ne pataikaujant o atrandat naujas nisas

Anonimiškas rašė...

Ponas Vareikis greitu laiku taps viesuju rysiu specialistu ir blogu analitiku. O tai kam tada jam tas seimas bereikalingas? Tas Vareikis pagal savo isvaizda yra Lietuvos Vudis Alenas. Gal zmogui pavyktu rasti vieta kine? Siaip nebloga mintis butu jam jungtis su Kucinsku ir vesti istorinio pobudzio vakarushkas pagal visas Klaipedos krasto tradicijas.

Anonimiškas rašė...

Mielas Kestuti,
Neturejau omenyje nieko negatyvaus duodamas interviu apie "blogus". Tebemanau, kad tai savotiskas pataikavimas masiu skoniui, bet kartu ir naujos nisos - kiekvienas turi galimybe isreiksti savo mintis ir kontaktuoti su "pasauliu" (rinkejais, etc.) butent taip. O del isdestytu minciu apie TS, tai kiekvienas turi teise i israiskos ir zodzio laisve, ar ne? As nebijau pasirasyti po savo mintimis. Pagarbiai,
V.V.

Anonimiškas rašė...

2 vygandas v: " As nebijau pasirasyti po savo mintimis. Pagarbiai, V.V." - ir dar kaip bijai, nes jei nebijotum, tai kaip visi politikai bernardinuose.lt, balsas.lt pasirasytum su pareigomis, o tu savo alfa.lt prisistatyme baimingai nutyli, kad esi LISC narys ir frakcijos vicevadovas. Geda, a ne prisipazinti, kad esi Taraskeviciaus-Zuoko partijoje?