2009-05-13

Andrius Kubilius: Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos nariams

Mielieji bendraminčiai, kolegos, bičiuliai,


Jau šį sekmadienį kartu su visa Lietuva penkeriems ateinantiems metams rinksime naują Lietuvos Respublikos Prezidentą. 

Rinkimai tampa lemiamu apsisprendimu – ar įvykdysime tas permainas, kurias kartu jau esame pradėję. Negalime sustoti pusiaukelėje, pradėtos būtinos permainos turi tęstis, kad Lietuva iš šio laikino sunkmečio išeitų laimėtoja.

Dalia Grybauskaitė, tapusi Respublikos Prezidente, bus tinkama tokių permainų lydere. Todėl mes, Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai, ir remiame jos kandidatūrą.

Likus keletui dienų iki sekmadienio prasidėjo totalus ir brutalus puolimas prieš Dalią Grybauskaitę. 

Tai neturi stebinti – yra galingų jėgų, kurios paniškai bijo permainų energetikoje, ekonomikoje, teismuose ir visoje visuomenėje. 

Todėl padorių piliečių atkirtis į šią didžiulę šmeižto kampaniją gali būti vienas – kuo didesnis balsuojančių už Dalią Grybauskaitę aktyvumas šį sekmadienį.

Visuomenėje taip pat pasigirsta balsų ir aiškinimų, kad Prezidento rinkimuose nėra intrigos, neva jau yra aiškus favoritas, neva viskas jau yra nulemta iš anksto. Taip tarsi sufleruojant, kad ir dalyvauti rinkimuose nėra prasmės..

Neapsigaukime. To nėra ir negali būti. Prezidentas renkamas ne sociologinėmis apklausomis, ne spaudos antraštėmis ir ne apžvalgininkų komentarais. 

Prezidentą rinksime mes patys, laisvos Lietuvos laisvi piliečiai. 

Todėl kviečiu visus bendraminčius, partijos bendražygius, mūsų rėmėjus – padarykime viską, ką galime kiekvienas iš mūsų, kad kuo daugiau žmonių šį sekmadienį ateitų prie balsavimo urnų.

Išrinkime Dalią Grybauskaitę Prezidente jau šį sekmadienį. Parodykime, kad tikrai norime permainų.


Balsuokime patys, paraginkime savo artimuosius, gimines, draugus, kaimynus, pažįstamus.


ANDRIUS KUBILIUS

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos pirmininkas

Komentarų nėra: