2008-11-11

Nauja era

Šiandien žiniasklaidai išplatinau pareiškimą, kuriame savo kolegoms miesto taryboje pasiūliau paleisti Klaipėdos miesto tarybos savivaldybės turto privatizavimo komisiją. Šį sprendimą pasiūliau ne todėl, kad komisija dirbo blogai, tačiau todėl, kad gerai dirbusi komisija savo darbą paprasčiausiai padarė.
Senais neatmenamais laikais Klaipėdos savivaldybei priklausė viešbučiai, parduotuvės, kirpyklos, t.y. savivaldybė užsiminėjo veikla, kuri nelabai atitiko miestiečių lūkesčių. Tokio didelio ūkio savivaldybė nesugebėjo „apžiūrėti“ ir tikrai tiek turto jai nereikėjo.
Šiandien mūsų miestas valdo tik 8-9 įmones, kurių dauguma atlieka svarbią funkciją, kurios tikrai nesiimtų vykdyti privatus verslas. Mes sėkmingai pardavėme pastatus ir šiandien skubiai prireikus kokių nors patalpų savivaldybės veiklai vykdyti, mums visiems liktų tik skėsčioti rankomis.Privatizavimo komisija savo darbą baigė. Visiems jos nariams reikia padėkoti. Privatizavimo komisijos darbo pabaigtuvės žymėtų postsovietinės eros pabaigą. O mes visi galėtumėme sutelkti pečius ateities darbams.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

pagalvojau, kaip smagu butu kirptis savivaldybei priklausancioje kirpykloje, uz 2 lt. Su asaromis islydekime posovietini laikotarpi...