2007-10-23

Opozicija yra bedantė

Dar praėjusią vasarą mūsų partijos smegenų centras „Demokratinės politikos institutas“ suorganizavo seminarą apie naująsias komunikacijos galimybes, kur kaip naujas Dievo mums politikams siųsta dovana buvo pristatyta video failų keitimo talpykla http://www.youtube.com/ Vasarą šio internetinio resurso galių aš dar nespėjau „apgalėti“ ir išsamiau su šios sistemos galimybėmis nesusipažinau.
Kai praėjusią savaitę mes ruošėmės partijos Klaipėdos skyriaus vadovo rinkimams, kažkokia nepaaiškinama jėga mane vėl nukreipė į Youtub‘ą. Aš patikrinau kaip šiame interneto resurse yra prisistačiusi Lietuva ir jos politikai. Palyginimui aš surinkau britų konservatorių lyderio David Cameron vardą ir ir pasirinkau pasižiūrėti kaip opozicija taršo Britanijos metinį biudžetą ir kokiu tonu tarpusavyje kalbasi premjeras ir opozicijos lyderis. Supratau, kad mūsų „draugai“ liberalcentristai iš Klaipėdos miesto tarybos yra visiškai teisūs – šioje miesto taryboje opozicija yra bedantė ir visiškai silpna.
Visi, kurie mano, kad aš nusišneku, arba, kad visi politikai nieko neveikia tik riejasi tarpusavyje siūlau paspausti nuorodą ir pažiūrėti vaizdelį patiems.
http://www.youtube.com/watch?v=kv96quQN2Js
Aš manau, kad esu pakankamai spalvingas žmogus ir miesto tarybos posėdžių salėje tikrai nesu tylenis. Vienok iki tokių žodžių, kokiais Jos Didenybės opozicijos lyderis, deda į šuns dienas Jos Didenybės lordą kanclerį (finansų ministrą), dar labai toli.
Viename iš pirmųjų miesto tarybos posėdžių naujai iškeptą Administracijos direktoriaus pavaduotoją, kuris turėjo kuruoti ūkio departamento darbą, pavadinau „komisaru, kuris nieko neveiks tik prižiūrės ūkio departamento vadovą, su odine striuke ir mauzeriu, pastarąjį vis grasindamas nušauti“. Už tokį minties polėkį miesto tarybos narys V.Vareikis grasino mane atiduoti etikos komisijai.
Įdomu kaip jis reaguotų jei miesto merą aš pavadinčiau „analoginiu politiku skaitmeniniame amžiuje, kelio bloku trukdančiu judėti į priekį“. Matyt už tokius žodžius aš iš etikos komisijų neišeisiu. Tiesa ryžto mokytis iš britų aš neatsisakysiu.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Reiketu visus tarybos posedzius perkelti i youtube o is sio portalo i lalaila deti. Kazin ar opozicija su savo Didziuoju Lyderiu galetu pramusti finansavima sitam uzmanymui?
Pavargom nuo uzsienietiskos lalailos...Uzuodziu svieziena...