2007-07-03

Sveikinimas visiems mano draugams ir skaitytojams

Sveikinu visus, kurie atėjote į mano minčių pasaulį. Ši mano svetainė bus tik apie politiką ir politikus, nes jūsų kuklus tarnas yra jaunas, profesionalus politikas. Tačiau noriu, kad tai nebūtų tik dar vienas verksmingo politikieriaus „pijarinis“ produktas.
Prie šio „projekto“ nedirbo nei vienas viešųjų ryšių specialistas, šis internetinis dienoraštis nėra jokių „kandidatavimų“ nei pradžia nei pabaiga. Mano darbas yra pristatyti klaipėdiečiams Tėvynės sąjungą, jos nuostatas, veiklą, ir pasiūlymus kaip sutvarkyti mūsų gyvenimą. Dirbant tokį darbą labai daug minčių lieka žiniasklaidos ar oficialių naujienų „paraštėse“. O „paraštės“ kartais kaip tik parodo tikrą ir nesuvaidintą žmogaus vidų.
Ne visada paraštėse lieka mano minčių, todėl savo būsimiems skaitytojams pasižadu, kad periodiškai mano mintys pasieks Jus antradieniais ir ketvirtadieniais. Žinoma jeigu mūsų mieste sprogs kokia nors informacinė bomba, savo mintimis pasidalinsiu ir dažniau.
Dirbdamas ryšių su visuomene srityje aš nuolatos maniau, kad interneto svetainės visuomet turėtų būti dinamiškos ir informatyvios, o ne tik gerai atrodančios. Dėl to kviečiu negaišti laiko ir ne kritikuoti svetainės išvaizdos ir jos talpinimo vietos. Pasinaudojau „Google“ teikiamomis paslaugomis ir „Googles“ siūlomu dizaino šablonu. Ir toliau lieku prie savo nuomonės, svarbiausia yra mintys, o ne „Flashai“ ir kokios nors kitokios IT technologijos.
Maloniai visus kviečiu komentuoti mano išsakytas mintis ir idėjas. Visi, kurie nori kreiptis pas mane kaip tarybos narį galite tai padaryti dešinėje nurodytu elektroniniu paštu arba telefonu.Su šilčiausiais linkėjimais.

1 komentaras:

Unknown rašė...

Sveikinu,Kęstuti,
aš irgi mąsčiau,kad neblogai būtų susikurti dienoraštį su google , bet vis laiko pritrūksta.
Linkiu,kad kiekviena diena būtų prasminga ir dienoraštis būtų rašomas kasdien.
Loreta Beržinskienė