2009-11-30

Paklausimas administracijos direktoriui

Praėjusią savaitę sulaukiau kelių vilniečių pastabos, kad Klaipėdos savivaldybėje gana sunku yra gauti arba sužinoti savivaldybės kontroliuojamų įmonių sąrašą. Vilniaus miesto įmonės yra skelbiamos savivaldybės internetinėje svetainėje ir valstybės tarnautojai nėra apkraunami bereikalingu darbu. Šiandien pasirašiau paklausimą administracijos direktoriui, kuriame paprašiau minėtą problemą išspręsti.

PAKLAUSIMAS
DĖL INFORMACIJOS APIE KLAIPĖDOS MIESTO SAVIVALDYBĖS ĮMONES VIEŠINIMO

Gerbiamas direktoriau,

Neseniai sulaukiau verslo subjektų pastebėjimų, kad Klaipėdos miesto savivaldybė neužtikrina informacijos apie Klaipėdos m. savivaldybės kontroliuojamas įmones.
Klaipėdos miesto savivaldybės puslapyje www.klaipeda.lt nėra skelbiamas Klaipėdos miesto savivaldybės kontroliuojamų įmonių ir jų kontaktų sąrašo. Verslo subjektai pastebėjo, kad šiuo klausimu Klaipėdos miesto interneto svetainė atsilieka nuo Vilniaus miesto savivaldybės internetinės svetainės www.vilnius.lt
Mano minimu atveju asmenys besidomintys Klaipėdos m. savivaldybės kontroliuojamomis įmonėmis turėjo, prašyti informacijos iš savivaldybės turto skyriaus. Savivaldybės turto skyriaus atstovai minėtu atveju pareikalavo nurodyti kreipimosi tikslą priežastį. Mano nuomone tokios informacijos nebuvimas, nepagrįstai užkrauna darbu savivaldybės administracijos darbuotojų darbą ir apsunkina interesantų veiklą.
Prašau Jus, imtis priemonių ir užtikrinti, kad Klaipėdos miesto savivaldybės interneto svetainėje klaipeda.lt būtų skelbiama informacija apie visas Klaipėdos m. savivaldybės kontroliuojamos viešąsias įstaigas ir akcines bendroves.
Pagarbiai,


Tarybos narys K.Gabšys

Komentarų nėra: