2009-07-10

Su Klaipėdos meru aptarti būdai „sugrąžinti vieningąją atsiskaitymo knygutę“

Liepos 9-ąją dieną Tėvynės sąjungos frakcijos Klaipėdos miesto tarybos vadovai Marius Usonis ir Kęstutis Gabšys susitiko su uostamiesčio meru Rimantu Taraškevičiumi, kuriame aptarė paskutiniuosius štrichus ilgoje vieningos atsiskaitymo knygutės grąžinimo epopėjoje.
Priminsime, kad vieningos atsiskaitymo knygutės sugrąžinimas buvo esminė TS rinkimų sąrašo lyderio Mariaus Usonio, nuostata ir svarbiausias klaipėdiečiams duotas įsipareigojimas. Jo įgyvendinimas užtruko, nes šiam procesui priešinosi Klaipėdos miesto savivaldybės įmonės.
Dar 2007 metais Klaipėdos miesto meras Rimantas Taraškevičius sukūrė darbo grupę, kuri turėjo išnagrinėti galimybę atsiskaitymus sugrąžinti į vieningą atiskaitymo dokumentą. Darbo grupei vadovavo Marius Usonis, joje dalyvavo TS frakcijos atstovas Kęstutis Gabšys.
Darbo grupės vadovas M.Usonis ir K.Gabšys mano, kad geriausi darbo grupės veiklą vainikuotų Klaipėdos miesto tarybos sprendimas, kuriame tarybos nariai pareikštų pritarimą darbo grupės išvadoms ir paragintų savivaldybės įmones naudingomis sąlygomis dalyvauti šiame projekte.
Meras R.Taraškevičius uždavė kelis klausimus, susijusius su „atsiskaitymo dokumento“ funkcionavimu ir pritarė idėjai, kad darbo grupės pastangos turėtų būti patvirtinto tarybos sprendimu. Abi pusės sutarė, kad tai galėtų būti padaryta rugsėjo mėnesio tarybos posėdyje.

Komentarų nėra: