2008-04-24

Šlovė Pacevičiui,

Naujasis STT vadas Ž Pacevičius demonstruoja nepavydėtiną drąsą ir profesionalumą. Tik jam atėjus dirbti viena po kitos buvo atliktos kratos svarbiausiose Lietuvos savivaldybėse. Kratos ir areštai sekė tose savivaldybėse, kuriose klesti statybų verslas. Pirmiausia kliuvo Trakams, po to Kaunui, dabar STT erelis siaučia virš Vilniaus savivaldybės.
Kol kas STT erelis savo žvilgsnį yra nukreipęs į rytinę Lietuvos dalį, tačiau vargu bau ar mūsų kraštus jie turėtų aplenkti. Tūrbūt ne paslaptis, kad statybiniu požiūriu svarbiausios vakarų Lietuvos savivaldybės yra Klaipėda, Palanga ir Neringa.
STT Kauno apskrities viršininko pavaduotoją „stebėjo“ net keturis metus. Žinoma aš tikiuosi, kad Klaipėdą ši nelaimė aplenks. Ir visiškai nesuprantu, kodėl šiandien vykusiame tarybos posėdyje miesto meras R.Taraškevičius buvo labai jau prislėgtas.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

kaip sako musu tautosaka, ereliams gali buti pamusti sparnai. Statybu verslas yra negailestingas. Taraskeviciaus baimes yra pagristos, nes stt jo atzvilgiu gali pademonstruoti nedraugiska elgesi. Iskratys Taraskeviciui kisenes, o tada netures kur sudeti jo milijonu. O cia tai bus problema. Baisu net pagalvoti.