2007-11-19

Evaldas Jurkevičius - metų Klaipėdietis


Savo internetinio dienoraščio lankytojus maloniai prašau atsiliepti į mano kvietimą ir dienraštyje "Vakarų ekspresas" paskelbtuose Metų "Klaipėdiečio" rinkimuose paremti mano gero pažįstamo Evaldo Jurkevičiaus kandidatūrą.

Su Evaldu aš susipažinau prieš porą metų, išgirdęs apie jo veiklą gelbstint vandalų ir visokių kitokių elementų siaubiamą uostamiesčio skulptūrų parką. Šį darbą Evaldas dirbo labai konservatoriškai, neaimanavo dėl "įstatymo spragų", tačiau naudojosis tais įstatymais, kurie buvo. Ir jo veikla ėmė duoti vaisių.

Vėliau jo kvietimu lankiausi "Smeltės individualių namų rajone, kurios bendruomenės pirmininku Jis yra. Ten pastebėjau, kad tarp uosto įmonių ir karinės flotilės esanti bendruomenė gražiai tvarkosi savo trobas, švenčia šventes ir rūpinasi vienas kitu. Šioje bendruomenėje yra daug aktyvių žmonių, tačiau bendruomenės lyderis ir organizatorius yra vienas.

"Smeltės" bendruomenė pasiūlė Evaldą Jurkevičių "Garbės klaipėdiečio" nominacijai. Prie šios akcijos nusprendžiau prisidėti ir aš.

Paspauskite šią nuorodą ir jūsų laiškelis automatiškai pasieks "Vakarų ekspresą".

Metų klaipėditis - Evaldas Jurkevičius.

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Nieko nesam girdeje apie Evalda Jurkeviciu. Verciau reikejo siulyti savo kandidatura.

Anonimiškas rašė...

Aš mieliau balsuočiau už Puteikių Naglį, kuris saugojo paveldą, arba Kęstutį Gabšių, kuris yra šeip šaunis vyras. :)

Anonimiškas rašė...

Matau du metu zmones: K. Gabsi ir R. Monolita. Pasakiau viska ka norejau pasakyti. Gero savaitgalio!