2007-09-25

Pokyčių metas

Šis ruduo mano gyvenime bus pokyčių metas. Pirmieji pokyčiai prasidės šiandien, kai konservatorių partijos Klaipėdos skyriaus taryba patvirtins ambicingiausią kada nors buvusią skyriaus struktūrinę reformą, kuri turės būti baigta iki Kalėdų. Tikiu, kad įvykdę šias reformas, mes sugebėsime į Seimo rinkimus eiti susitelkę svarbiausiam tikslui – įvykdyti konservatyviąją revoliuciją. Pradžioje savo protuose, po to ir Klaipėdiečių širdyse.
Pokyčiai neišvengiami ir miesto tarybos darbe. Ta padėtis, kuri šiandien susiklostė yra negalima. Kai taryboje nuolatos pešasi du frontai, reikalingas katalizatorius, kuris visą neigiamą energiją nukreiptų į svarbius ir reikalingus darbus. „Žaibolaidžio“ vaidmenį tokioje situacijoje turėtų atlikti miesto meras. Labai gaila, bet to šiandien jis atlikti negali. Valdantieji liberalcentristai turėtų pagalvoti ar džiunglėms nereikia naujo vado. Tokio, kuris be išankstinių sąlygų gebėtų tartis ir susitarti.
Kadangi viskas keičiasi artimiausiu metu keisis ir šis dienoraštis. Pokyčiai turėtų prasidėti spalio pradžioje. Apie tai be abejo vėliau...

1 komentaras:

Emilis Dambauskas rašė...

Varyk, Kęstai! :-) Tik nepamirškit, kad revoliucijoms reikia masių palaikymo ;-)