2007-11-26

Asmeninių sprendimų metas

Praėjusį savaitgalį vyko Tėvynės sąjungos suvažiavimas, kuriame mūsų partija priminėjo gana daug svarbių politinių sprendimų. Žiniasklaida „apdainavo“ tik vieną – prie mūsų nusprendė prisijungti tautininkų sąjunga. Dar žiniasklaida prabėgomis paminėjo, kad mūsų partija parodė politinę valią ir daugiau nei dviem trečdaliais balsų patvirtino siekį susijungti su Lietuvos krikščionių demokratų partija.
Žiniasklaida visišku kampu apėjo suvažiavime keltą dešiniosios alteratyvos arba „Kitokios Lietuvos projektą“. Tai nėra labai gerai, nes visuomenėje nediskutuojamos idėjos, jų vietą užima intrigos arba viešųjų ryšių akcijos.
Šeštadienį aš primėmiau svarbų savo gyvenime politinį sprendimą. TS Klapėdos skyriaus kandidatų atrankos komitetas siūlė man artėjančiuose Seimo rinkimuose vienoje iš Klaipėdos vienmandačių rinkiminių apygradų kelti savo kandidatūrą.
Gerai apmąstęs besiklostančią situaciją, padariau išvadą, kad šiuo metu esu reikalingesnis Klaipėdoje, kur yra tiek daug neišspręstų darbų. Artėjančiuose Seimo rinkimuose aš aktyviai darbuosiuos, kad kuo daugiau mūsų bendražygių laimėtų rinkimus Klaipėdoje. Taip pat toliau aktyviai darbuosiuos frakcijoje miesto taryboje.

Komentarų nėra: