2007-08-23

Atsakymai komentatoriams

Šiandien paskutinė mano darbo diena. Nuo rytojaus pradedu atostogauti. Kadangi galvoje siaučia vien tik būsimų atostogų vaizdai, noriu šį dienoraščio rašinį paskirti mano svetainės komentatoriams.
Dėkoju Tomux‘ui aktyviam mano dienoraščio komentatoriui už pritarimą gelžbetoninių kelių idėjai. https://www.blogger.com/comment.g?blogID=2458434533508232070&postID=9065500639495256391
Šios temos sprendimas labai glaudžiai susiję su jūros šventės komentatoriaus „Anonimo“ pasisakymų esą kritikuoti lengviausia. Aš būdamas politiku visuomet maniau, kad geriausiai batus siuva batsiuvys, tačiau pasakyti kur jie spaudžia geriausiai gali tie, kurie tuos batus nešioja. Šiandien milijardus mūsų pinigų gaunantis kelininkų klanas yra visiškai nekontroliuojamas, nes visi bijo trukdyti dirbti „specialistams“. O kam jiems kloti gerus ir brangius kelius, jei jiems pinigus mokantys liaudies atstovai nedrįsta pasidomėti atliekamų darbų kokybe.
Nuoširdų ačiū tariu ir komentatoriui „Babatukui“ ypač už sarkastiškus komentarus alkoholio tema. Kalbant apie alkoholį man kelia juoką premjero ir Seimo pirmininko argumentai esą draudimais nieko neišspręsi. Seimo pirmininkas V.Muntianas pakartojo tradicinę mantrą: „reikia visuomenės švietimo“. http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/article.php?id=14154561
http://www.delfi.lt/archive/article.php?id=14140866
Ką reiškia reikia visuomenės švietimo? Praėjusį savaitgalį kariavau su tvarkos nesilaikančiais automobilistais, kurie norėjo patekti į TS sąskrydį. Visi reikalavo pasistatyti automobilius „kuo arčiau Jūros“. Kuo vairuotojas buvo jaunesnis ir kuo jo mašina buvo brangesnė, tuo įžūliau su pastaruoju asmeniu man reikėjo „koliotis“. Vienas iš tokių asmenų sugebėjo užstatyti išvažiavimą į stovyklą. Per jį 4000 stovyklautojų negalėjo nueiti į tualetą. Vakare atsiradęs mašinos šeimininkas įžūliai paklausė „O ką tu man padarysi“... Taigi gerbiamas Seimo pirmininke ir gerbiamas premjere kokias paskaitas skaitysite tokiam „pirmuoniui“, kuris supranta tik primityvius instinktus? Gal Jūs asmeniškai parodytumėte pavyzdį?
Dėkoju „blondinei“ už palinkėjimus rašyti knygą. Aš apie tai rimtai pagalvosiu. Tiesa politikos nemesiu. Visgi labai įdomus tai užsiėmimas. Tam tikras mintis apie idėjų surašymą aš jau turiu, tačiau vadinti tai knyga tikrai per daug garbės.
Nors rytoj prasidės mano atostogos tikiuosi, kad pavyks kokią nors žinutę parašyti. Tikiuosi Jūsų visų sulaukti po atostogų, kai rašiniai pasirodys reguliariai. Palinkėkite man gerų atostogų ir sėkmės.

2 komentarai:

Emilis Dambauskas rašė...

Gerų atostogų! :-)

Anonimiškas rašė...

Geru tau atostogu! Lauksim nauju pasisakymu! Mes reikalingi Lietuvai.