2007-08-05

Sekmadienis be politikos

Baigėsi sunki ir įtempta politinė savaitė. Baigėsi ir visas politinių batalijų sezonas. Taryba išėjo atostogų.
Yra keletas visiems klaipėdiečiams džiugių naujienų: Vyriausybė atidavė Klaipėdos miesto savivaldybei 10 hektarų žemės sklypą arenos statybai. Taip mes žengėme labai svarbų žingsnelį link arenos atsiradimo.
Gaila yra tai, kad mes pasiėmėme žemės sklypą, tačiau iki šiol nepasiekėme sutarimo, kur tiksliausia ir teisingiausia statyti naująją miesto areną. Bet visi debatai - jau rudenį.
Šį sekmadienį Karklėje baigėsi Jaunųjų konservatorių lygos stovykla. Daugiau nei 200 jaunuolių iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Marijampolės, Šiaulių, Molėtų, Utenos, Pasvalio, Gargždų linksminosi ir visaip kaip šėliojo pajūryje.
Pats „užaugau“ šioje organizacijoje, todėl jaučiu jai tam tikrus sentimentus. Šioje organizacijoje „užaugo“ dabrtinis Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas, ir dar vienas kitas savivaldybinio lygmens jaunasis politikas.
Rugpjūčio 17-ąją dieną į Girulius rinksis jau visos Lietuvos konservatoriai. Tą savaitgalį prie jūros ketina patraukti apie 3000 visokio amžiaus konservatorių. Sąskrydžio organizaciniams darbams ir bus skirta visa artėjanti savaitė.
Paskui tikiuosi paatostogauti. Nors ir politikas, - tačiau esu tik žmogus. O per atostogas visvien ketinu savo dienoraštį pildyti, tačiau tvirtai prisižadu - iki rugsėjo 1-osios šis dienoraštis bus visiškai be politikos.

Komentarų nėra: