2008-01-23

Klaipėda 2011 metais – tokia pati tik su arena ir naujomis krantinėmis

Antradienį posėdžiavusiam savivaldybės socialinių reikalų komitetui buvo pateiktas svarstyti Klaipėdos m. savivaldybės trijų metų strateginis planas. Žinoma šį planą būtų sunku vadinti strateginiu, nes tai realiai yra savivaldybės trijų metų veiklos planas.
Aš nesiimu spręsti mums pasiūlyto plano kokybės. Mūsų komitetas šį planą atmetė, nes man kolegas tarybos narius pavyko įtikinti, kad šiame plane „netyčia pasimetė“ socialinių paslaugų plėtros prioritetas, kurį mes buvome priėmę prieš išsiskirstydami vasaros atostogų.
Tuo tarpu aš žiūriu į esamą strateginį planą ir sau ir mums visiems noriu užduoti klausimą: kokią Klaipėdą mes matysime 2011 metais, kai paliksime tarybos suolus ir vėl norėsime, kad rinkėjai mums patikėtų būti jų atstovais dar ketverius metus.
Remiantis strateginiu veiklos planu, mes Klaipėdą paliksime tokią kokia ji yra šiandien. Tik su arena ir naujomis Danės upės krantinėmis. Dar mes palopysime keletą gatvių, (bet vis mažiau), truputėlį pasodinsime gėlyčių (bet vis mažiau), padažysime porą fasadų. Visoms likusioms veikloms mes trupinsime po kelis tukstantėlius litų Niekokiam kitam rimtesniam darbui pinigų mes neturėsime.
Aš nesiimu spręsti ar arena yra gerai ar blogai. Nesiimu spręsti ar naujos Danės krantinės yra gerai ar ne. Tiesiog informuoju, ko laukti.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kaip ten reikalai del privacios automobiliu stovejimo aiksteles prie tavo namu? Neitrauket i strategini miesto plana?

Anonimiškas rašė...

Karas uzgrudina zmones. Sekmes. Isigyk finansu vadoveli, kad kova butu bent pakenciama.