2009-11-03

„KOALICIJA SU KONSERVATORIAIS, BE N.PUTEIKIO – GANDAI IR FANTAZIJOS“

PAREI ŠKIMAS


Spaudos puslapiuose pasirodžiusi informacija apie galimas naujas valdančiosios koalicijos kombinacijas, kuriose dalyvautų konservatoriai be Puteikio, yra neparemta jokiais faktais ir laikytina gandais bei fantazijomis.
Apgailestauju, kad žurnalistai apie tai nepaklausė TS frakcijos miesto taryboje seniūno Mariaus Usonio ir anoniminius „pasvarstymus“, pateikė kaip naujieną. Tokios mintys galėjo kilti todėl, kad pasikeitus Tėvynės sąjungos Klaipėdos miesto taryboje vadovybei, frakcijos veikla tapo dalykiškesnė, orientuota į rezultato siekimą ir yra naudinga tiek Tėvynės sąjungos rinkėjams, tiek visai Klaipėdai.
Tėvynės sąjungos frakcija yra konstruktyvioje opozicijoje dabartinės miesto tarybos daugumos atžvilgiu. N.Puteikis yra frakcijos narys ir frakcija netoleruos jokios skaldytojiškos veiklos TS frakcijos atžvilgiu.
Frakcija pastebi, kad pastaruoju metu, dalis valdančiosios koalicijos narių, vietoje atsakingos politikos, renkasi populizmo ir pigaus politikavimo kelią. Tai trukdo priimti reikalingus miestui sprendimus. TS atstovai yra pasirengę prisiimti atsakomybę už miesto valdymą, jei tokie pasiūlymai būtų. Tačiau galimuose junginiuose dalyvaus arba visa frakcija arba nei vienas jos narys.

Komentarų nėra: