2009-01-15

TS-LKD Klaipėdos skyrius kviečia burtis į draugų ratą „Facebooke“



Naujaisiais metais Tėvynės sąjungos Klaipėdos skyrius pakvietė visus skyriaus draugus ir rėmėjus burtis į draugų ratą didžiausiame socialinių ryšių tinkle „Facebook“.
Visi „Facebook“ tinklo nariai, prijaučiantys uostamiesčio konservatorių veiklai ir vertybėmis gali tapti tinklo „Klaipėdos konservatoriai“ gerbėjais. Norintys tapti Klaipėdos konservatoriai gerbėjais, prieš tai turi užsiregistruoti ir susikurti savo anketą „Facebook“ tinkle.
TS-LKD Klaipėdos skyriaus vicepirmininkas Kęstutis Gabšys“ mano, kad „puslapis yra skirtas ne tik partijos Klaipėdos skyriaus nariams, bet ir visiems prijaučiantiems. Ne paslaptis, kad ne kiekvienas drįsta tuoj pat pildyti anketą ir stoti į politinę partiją, nors paramą mūsų partijai jautė ir reiškė nuolat. Tai bus gero kelio pradžia“.
Socialinių ryšių tinklas „Facebook“ yra populiariausias tokio pobūdžio portalas pasaulyje. Šiuo tinklu naudojasi daugiau nei 130 milijonų vartotojų visame pasaulyje. Savo klientams šis tinklas suteikia galimybę susipažinti tarpusavyje, rašyti asmenines ir viešas žinutes, dalintis video ir audio įrašais, publikuoti nuotraukas. Dėl savo stebėtino populiarumo vis daugiau politinių partijų ir politikų atsidaro savo puslapius minėtuose socialinių ryšių tinkluose.

Komentarų nėra: